Super-jednoduché proteínové šišky. Sú plné bielkovín a poriadne vás zasýtia. Vychutnajte si ich napríklad na raňajky, desiatu alebo poobede ku káve. Sú absolútne úžasné.
Potrebujeme:
250g nízkotučného hrudkového tvarohu1,5 odmerky vanilkového proteínu
4 PL jemných ovsených vločiek
6 PL strúhaného kokosu
1 vajíčko
1 ČL vanilkovej esencie
sušené hrozienka (alebo brusnice)
Postup:
Zo surovín v miske ručne vypracujeme cesto, do ktorého pridáme hrozienka. Rúru predhrejeme na 180°C teplovzdušne. Z cesta v dlaniach tvarujeme guličky, ktoré ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Urobíme asi 6 väčších guličiek, ktoré na plechu trochu pritiskneme do tvaru placky a v strede roztlačíme dieru. Pečieme asi 25 minút dozlatista.Tip: Výborne chutia ešte teplé. Namiesto čokolády si ich môžete ešte poliať nízkotučným čokoládovým jogurtom.
Jedna šiška obsahuje priemerne 5g tuku, 16g bielkovín a 12g sacharidov.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára