Potrebujeme:
1 balíček panna cotta v prášku od Dr. Oetkera
Nízkotučný jemný tvaroh
Stéviu
250 ml plnotučného mlieka
250 ml smotany na šľahanie
Vanilkový proteín – jednu 30 g odmerku
Bebe sušienky
Škoricu
Čučoriedkový alebo višňový kompót
Postup:
Panna cottu pripravíme podľa návodu na obale. Pokiaľ chceme
mať výsledný dezert bohatší na proteíny,
pridáme k prášku ešte odmerku vanilkového proteínu a všetko spolu
dobre zamiešame. Do uvarenej panna cotty vmiešame nízkotučný tvaroh a opäť
dobre premiešame aby bola hmota jemná a hladká. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť
stéviou. Do mištičiek polámeme niekoľko klasických bebe keksov a zalejeme
uvareným dezertom. Mištičky uložíme asi na dve hodiny do chladničky stuhnúť.
Pred podávaním jemne posypeme škoricou a navrch pridáme jednu lyžicu
čučoriedkového alebo višňového kompótu, čo vytvorí krásny chuťový kontrast
k sladkému smotanovému dezertu.
Vyskúšajte tiež:
Čokoládovo-jogurtová torta
Tvarohové guľky
Vyskúšajte tiež:
Čokoládovo-jogurtová torta
Tvarohové guľky
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára