utorok 15. decembra 2015

Pohodové „fitness-wellness“ vianočné nákupy


Tretia adventná nedeľa je za nami a nákupné centrá praskajú vo švíkoch. Máte už nakúpené všetko, čo ste chceli? Ak nie, nákupy na poslednú chvíľu môžete vyriešiť aj na internete. Teda až tak veľmi na poslednú chvíľu to byť nemôže, aby vám objednávky stihli doraziť. Ale môže to byť efektívnejšie a lepšie riešenie ako behať po obchodoch a brať čo zostalo. Okrem toho na internete často nakúpite za lepšie ceny. Ako na vianočné nákupy cez internet?

V prvom rade si urobte pohodu a zabudnite na vianočný ošiaľ a chaos.  Uvarte si teplý vianočný čaj, zapáľte voňavú sviečku. Stlmte svetlo a pohodlne sa usaďte do kresla. Do pozadia si tiež môžete pustiť vianočné pesničky. To je lepšia atmosféra na vianočné nákupy ako preplnené centrá. Zoberte si zápisník a napíšte si zoznam osôb, ktoré chcete obdarovať a k nim tipy na darčeky. A nakupovanie môže začať. Ak vás nič nenapadá, pripravili sme pre vás pár tipov aj my. Samozrejme na samé dobré zdravé fitness darčeky:

Darujte knihu plnú výživných informácií

Kniha ako taká je skvelý darček, no ešte lepšia je zdravá kniha. Na trhu nájdete široký výber tém: rôzne výživové smery, diéty či recepty. Všetky tieto knihy vám pomôžu rozšíriť si vedomosti o výžive, získate nadhľad a možno aj motiváciu na zlepšenie svojho stravovania. Nech už vás zaujíma čokoľvek, určite k tomu nájdete nejakú zaujímavú knihu. Alebo recepty. Inšpirovať sa môžete aj v tomto článku, v ktorom sme pripravili zaujímavý výber fit kníh, alebo preskúmať celé oddelenie internetového kníhkupectva a vybrať si, čo vás zaujme.

K tomu štýlovú výbavu do kuchyne

Správne náradie v kuchyni je dôležité. Varenie a pečenie je hneď väčšia zábava. Každého fitnessáka určite poteší digitálna váha na váženie jedla, mixér na proteínové shaky alebo smoothies či odšťavovač na čerstvé ovocné šťavy. Pre fitness pekárky odporúčame aj sady foriem na pečenie báboviek, muffinov či cheesecakov, s ktorými budú fitness dezerty nielen zdravé, ale aj krásne. Široký výber za dobré ceny nájdete TU.

Darujte zdravie


A na záver nejakú super zdravú potravinu. Kvalitné prírodné BIO produkty sú väčšinou drahšie, preto sú Vianoce ideálnou príležitosťou dopriať vašim blízkym to, čo by  si možno sami nekúpili. Napríklad kokosový olej, chutné orieškové maslo či kvalitný výživový doplnok. Ak chcete niečo špeciálne, vyskúšajte darčekový balíček zeleného čaju matcha, ktorý zvyšuje metabolizmus, má obrovské množstvo antioxidantov a pomáha pri chudnutí. Skvelou voľbou sú aj zelenépotraviny, ktoré telu dodajú široké spektrum živín a enzýmov a každý by si mal vyskúšať ich pozitívne zdravotné účinky. Najmä v chladnom zimnom období sa výživné darčeky hodia viac ako inokedy.  


1 komentár:

  1. babyliss pro nano titanium hair dryer
    Shop For Babyliss Pro Nano Titanium titanium ring Hair Dryer at TITanium-ART. titanium nipple rings Get Personalized Shipping & Returns | snow peak titanium flask 1⃣ Delivery titanium bmx frame & Returns does titanium tarnish | 2⃣ Returns | 3⃣ Returns | 4⃣

    OdpovedaťOdstrániť