pondelok 3. augusta 2015

GIVEAWAY sladko a zdravo!



Aj vy si radi pochutnáte na niečom sladkom, no záleží vám aj na tom, aby to bolo zdravé? Čo by ste teda povedali na malú súťaž? Máme pre vás balíček sladkých a zdravých pochúťok od rodinného výrobcu výživových doplnkov zo zdraviu prospešných húb a rastlín TEREZIA COMPANY! Čo všetko v ňom nájdete?

Rakytníček želatínky
Tieto multivitamínové želatínky obsahujú zmes ovocných koncentrátov, vďaka čomu je ich chuť úžasne ovocná a šťavnatá.  Rakytník rešetliakový obsiahnutý v želatínkach je známy vysokým obsahom vitamínu C, obsahuje ho až 25x viac ako citrusové plody! Okrem toho podporuje obranyschopnosť organizmu, zlepšuje trávenie a pomôže aj proti únave.  Navyše sú želatínky obohatené o 9 vitamínov, takže ak chcete svojim deťom alebo sebe dopriať maškrtu s pridanou hodnotou, siahnite po týchto  želatínkach.

Rakytníček tyčinky
Cereálne bezlepkové tyčinky s obsahom rakytníka v jogurtovej poleve sú obohatené o vitamíny, minerály a ovocie. Predstavujú zdravé a praktické riešenie na desiatu či cesty. Ich výživovú hodnotu ocenia aj športovci a aktívne žijúci ľudia. Vyrábajú sa v troch príchutiach – jablko, marhuľa a slivka.




Višňa v mede
Kvalitný med by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Pastovaný med sa vyrába metódou kryštalizácie, ktorá tekutý med mení na hladkú sladkú pastu. Pre pozdvihnutie blahodárnych účinkov medu je do tohto výrobku pridaný aj koncentrát z višne a arónie, ktorá obsahuje vysoké množstvo antioxidantov, flavonoidov a vitamínov.   

Ako sa zapojiť do súťaže?

Ak chcete hrať o tento sladký balíček plný zdravých pochúťok, jednoducho zdieľajte príspevok o súťaži na Facebooku: https://www.facebook.com/fitnessdezerty/posts/412985565570534
Súťaž trvá jeden týždeň 3.-9.8.2015, na ktorého konci náhodne vylosujeme jedného výhercu. Tak veľa šťastia! 


Viac informácií o týchto aj ďalších výrobkoch firmy TEREZIA COMPANY nájdete na ich webovej stránke http://www.terezia.sk/sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára