streda, 12. februára 2014

Kokosová miniroláda


Potrebujeme:

6 bielkov
30g vanilkového proteínu
1 a pol ČL prášku do pečiva
Plnka:
vanilkový pribiňák
rumová aróma
jahodový džem light
strúhaný kokos 

Postup:

Bielky vyšľaháme s proteínom a práškom do pečiva. Plech vyložíme papierom na pečenie a vylejeme cesto. Vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme asi 10-12 minút. Upečenú roládu vyberieme a ešte teplú skrútime. V miske vymiešame pribináčik s rumovou arómou a kokosom. Roládu jemne rozvinieme, potrieme jahodovým light džemom, naplníme plnkou a opäť zvinieme. Trochu plnky si necháme na potretie povrchu rolády, ktorú ešte posypeme strúhaným kokosom.

Celá miniroládka obsahuje asi 22 g tuku, 48 g bielkovín a 20 g sacharidov

Vyskúšajte tiež:



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára